четверг, 14 февраля 2013 г.

Навчання в Канаді від International House

Канада — найбільша держава у Північній Америці та друга країна за територією у світі, що межує зі Сполученими Штатами Америки на півдні та північному заході. Канада складається з 10 провінцій та трьох територій. Столицею країни є місто Оттава. Канада вважається одним з найбезпечніших та найкращих місць для життя та відпочинку.
Державні мови в Канаді — англійська та французька, тому сюди можна їхати для вивчення цих мов.
Навчання в коледжах та університетах є одним з найкращих і найкоротших шляхів для легального працевлаштування в Канаді, або навіть для іміграції в цю країну.

Освітня агенція мовної школи International House Київ пропонує послуги з виїзду на навчання за кордон — від мовних курсів до кращих університетів світу.

International House — одна з найбільших та найстаріших груп мовних шкіл у світі, що нараховує більше 150 шкіл у більш ніж 50 країнах світу (цей список постійно доповнюється!) і має 57-річну історію існування на світовому ринку. Місія організації — запровадження високих стандартів якості та інновацій у навчанні іноземним мовам.

Організація була заснована у 1953 році у місті Кордоба (Іспанія) британцями Джоном та Брітою Хейкрафт з метою запровадження інноваційних підходів до викладання іноземних мов та підготовки викладачів. В цьому році організація святкує свій 57-й ювілей.
Міжнародна організація International House щорічно навчає англійській та іншим мовам більш ніж 200,000 студентів, а також тренує тисячі вчителів працювати за сучасною комунікативною методикою.
IH Київ стала першою філією концерну в Україні у 1992 році, і сьогодні вважається одним із лідерів на ринку навчання іноземним мовам. На сьогоднішній день школи International House
Для того, щоб скористатись нашими послугами, вам не потрібно обов‘язково навчатись в нашій школі.
Ми усвідомлюємо наскільки важливим є вибір навчального закладу для Вас або Вашої дитини і намагаємося підібрати найкращий із можливих варіантів навчання і надати консультації з усіх аспектів перебування за кордоном.
International House працює у Києві понад 15 років, і вже більше 10 років ми допомагаємо студентам вчитись за кордоном.
Існує поширена думка, що навчання за кордоном коштує дуже багато і недоступне для більшості людей. Можливо така ситуація дійсно мала місце ще років 10 назад. Але з тих пір багато змінилось, реальні доходи виросли і на освітньому ринку тепер набагато більший вибір навчальних закладів.


Послуги International House:

  •     підбір навчального закладу і освітньої програми
  •     мовні курси для дорослих і дітей, канікулярні дитячі програми у супроводі керівників
  •     середня освіта в іноземних школах
  •     підготовчі програми Foundation, A-Levels, GCSE, Diploma, Graduate Diploma, Pre-Masters та інші
  •     пряме зарахування до вищих навчальних закладів на бакалавріат та магістратуру
  •     післядипломні програми (магістратура, Posgraduate Diploma, MBA та інші)
  •     професійна освіта в сфері дизайну, готельного менеджменту та інших галузях
  •     освіта за кордоном для корпоративних клієнтів
  •     бронювання авіаквитків і проживання в країні навчання
  •     оформлення необхідних документів та подання заявок
  •     візова підтримка, заповнення анкет, консультації з необхідних документів
  •     інші послуги і інформаційна підтримка під час навчання


Багато наших клієнтів повертаються до нас не один раз і стають нашими клієнтами на багато років. Крім приватних клієнтів ми співпрацюємо і з компаніями, які бажають навчати своїх співробітників. Серед них Coca-Cola, Bayer, Phillips, Syngenta, LaFarge та інші.
Наші студенти відвідують провідні мовні курси в різних країнах світу і навчаються у висококласних інститутах і університетах. Ми сприймаємо освіту за кордоном як найкращу інвестицію у власне майбутнє.

Завітайте до нас і дізнайтесь як найкраще інвестувати!
_________________________________

Контакти:

http://www.ih.kiev.ua

Телефони: +38 (044) 238-98-70, +38 (044) 238-97-96
Мобільний (Київстар): +38 (067) 209-93-19
Факс: +38 (044) 236-22-64


Комментариев нет:

Отправить комментарий